Valikko Sulje

Haasteet on tehty ratkaistaviksi

Kuntakentällä kokonaan uutta ja aikaisemmin testaamatonta konseptia luotsatessa on noussut esiin kohtia, jotka vaativat vielä tarkentamista ennen varsinaisen kilpailuohjelman julkaisua. Kuntien ongelmista muotoillut haasteet ovat valmiina ja haastekilpailun julkaisukanava, klash.fi, iskussa. Vain kilpailuohjelman tekninen osa ei ole vielä kypsä julkaistavaksi.

Avaamme kuntien haastekilpailun tiimeille ratkaistavaksi niin pian kuin mahdollista. Seuraamalla verkkosivustoa sekä somekanavia, saat tarkempaa tietoa ajankohdasta. Saatavien ratkaisuideoiden arviointi siirtynee kesälomakauden yli, eli asiantuntijaraadin työ päässee alkamaan aikaisintaan elokuussa. Toisaalta hankkeen aikataulun siirtyminen helpottaa loppukilpailutuomariston työskentelyä ja päätösjuhlallisuuksien järjestämistä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan nämä olisivat osuneet loppuvuoden juhlapyhien tuntumaan, kuumimpaan pikkujoulukauteen.

Tulevaisuuden ratkaisuja etsivät kunnat, yhteistyössä mukana olevat kumppanit sekä haasteiden potentiaaliset ratkaisijat – toivon vielä hetken malttia. Koen tärkeäksi varmistaa kertaalleen, että haastekilpailun seuraavat vaiheet on mahdollista viedä keskeytyksettä läpi aina voittajien valintaan saakka. Joukkueemme tekee kaikkensa, että voimme ”klashauttaa” kilpailuohjelman verkkoon mahdollisimman pian.

Pysykää mukana

Liisa Paltta, projektipäällikkö
liisa.paltta (at) kuntalehti.fi
puhelin 050 591 9513

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *